Tennishallin ohjeet

Ohjeet ja hinnat

Arvoisa asiakkaamme, uuden Tennishallin käyttäjä

Kiitokset siitä, että olet tullut asiakkaaksemme ja olemme saaneet uuden hallin hyvään käyttöön.  Ohessa laitamme joitakin hallin käyttöön liittyviä asioita tiedoksenne.

Vakiovuorot

Vakiovuoroista tehdään sopimus vuoron haltijan ja Lappeenrannan Urheilutalo Oy:n välille. Vakiovuorosopimuksen tekijä saa varausjärjestelmästä itselleen ovikoodin, jonka avulla hän ja kanssapelaajat pääsevät halliin noin 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Lisäksi jokaiselle sopimuksen tekijälle toimitetaan sähköpostitse pankin viitenumero, jolla hän voi maksaa vuoron aina pelikuukauden viimeiseen päivään mennessä. Mikäli maksua ei ole tullut tuohon eräpäivään mennessä, lähettää Tennihalli Oy laskun käytetyistä vuoroista lisäten laskuun 5 € laskutuslisän. Käyttämätön pelivuoro voidaan laittaa myyntiin varausjärjestelmässä, mutta jos sille ei löydy käyttöä, säilyy maksuvelvollisuus vuoron haltijalla. Vuorojärjestelmää koskevissa asioissa yhdyshenkilönä toimii Jaakko Kosonen, 045-8822227. Häneltä voi myös tiedustella vakiovuoroja.

Irtotunnit

Irtotunnit varataan käyttämällä Lappeenrannan Tennisseuran nettisivujen kautta löytyvää varausjärjestelmän linkkiä. Varausjärjestelmä antaa varaajalle ovikoodin, ellei hänellä ole vakiovuorosopimusta. Vakiovuorolaiset käyttävät saamaansa ovikoodia myös irtotunneilla. Ongelmatilanteissa apua saa Jaakko Kososelta.

Sarjaottelut

Erilaisten sarjaotteluiden pelaaminen pyritään keskittämään lauantaille. Myös muina aikoina arkipäivisin ja viikonloppuisin on mahdollista järjestää otteluja. Tuolloin asiasta on sovittava vakiovuorolaisten kanssa. Sarjaotteluun varattujen vuorojen maksuista vastaa joukkueen kapteeni siten, että yhden tunnin sopimushinta on 16 € eli 6 tuntia tekee 96 € ja 8 tuntia vastaavasti 128 €. Sarjaotteluiden yhteydessä saunan käyttö on sallittu veloituksetta

Saunan käyttö

Hallin kolmannen pukuhuoneen yhteyteen on rakennettu saunatila. Saunan käytöstä peritään kertamaksu 5 € lämmityskerralta. Varaukset merkitään saunavihkoon. Tarkoituksena on välttää turhaa sauna lämmittämistä. Saunaa käytettäessä on huomioitava, että pukuhuoneen ovi hallitilaan on pidettävä suljettuna, ettei automaattinen palohälytys mene päälle! Sarjaotteluiden ym. tapahtumien yhteydessä saunamaksua ei peritä.

Hinnoittelu

Tennistuntien hinnoittelu on porrastettu neljään luokkaan.

- Arkipäivinä klo 05.30 – 08.00 vakiovuoro 14 € irtotunti 17 €

- Arkipäivinä klo 08.00 – 14.30 vakiovuoro 16 € irtotunti 19 €

- Arkipäivinä klo 14.30 – 21.30 vakiovuoro 24 € irtotunti 27 €

- Arkipäivinä klo 21.30 – 23.30 vakiovuoro 16 € irtotunti 19 €

- koko lauantain ja sunnuntaisin klo 05.30 – 13.00 ja 21.30 – 23.30 vakiovuoro 16 € irtotunti 19 €

- sunnuntaisin klo 13.00 – 21.30 vakiovuoro 20 € irtotunti 23 €

Siivous

Tennishallin kenttäalueen siivous tehdään talkoo voimin. Olkaamme kaikki mahdollisimman siistejä, ettemme kuormita vapaaehtoisia turhan takia.

Kengät

Tennishallin sisääntuloaulaan on laitettu kenkäteline, johon ulkokengät pitää jättää ennen hallin puolelle tai ylätasanteelle menoa! Tällä tavalla pidämme sosiaalitilat ja myös kentät puhtaampina.

KentätKentät on päällystetty Green Set-materiaalilla, jota käytetään maailman suurimmissa tenniksen sisähalliturnauksissa ja mm. US-Openissa. Alustana on 4 mm kumimatto, jonka päälle on vedetty useita kerroksia maalia, joka sisältää kitkan parantamiseksi kvartsikiteitä. Pinnan kuluessa kitka vähenee ja kenttä muuttuu hiukan nopeammaksi ja samalla pallojen ja kenkien kuluminen helpottuu.

Mahtavaa tenniskautta toivottaen
Lappeenrannan Tennishalli Oy