Padel

Padel on helppoa ja hauskaa – meillä pelaat parhaassa seurassa!

Padel on sosiaalinen ja hauska mailapeli, joka mahdollistaa matalan kynnyksen liikunnan vapaa-ajalla. Padel on vasta-alkajalle helppo oppia, mutta tarjoaa silti runsaasti mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja kilpailemiseen.

LTS Padel tarjoaa niin harrastajille kuin kovemmillekin pelaajille parhaan seuran padelin parissa. Tarjoamme jokaiselle taitotasolle sopivaa tekemistä: hyvät puitteet harrastamiseen, pääsyn kiinnostaviin tapahtumiin, sekä tasokasta valmennus- ja kilpailutoimintaa aktiivipelaajalle.

LTS hallinnoi Lappeenrannan kaupungin omistaman Skinnarilan ulkokentän varausjärjestelmää. Teemme myös aktiivista yhteistyötä paikallisten padelhallien Padel Unon ja Padel Zonen kanssa.

PADEL HARRASTAJAT

LTS tarjoaa harrastajille peliseuraa mukavassa yhteisössä. Seurassa saat mahdollisuuden osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin ja matkoille sekä osallistumisoikeuden seuran sisäisiin mestaruuskilpailuihin harrastesarjassa.

Vuosimaksulla harrastajat saavat lisäksi edullisemman irtovuorojen varaushinnan Padel Unolle arkisin klo 16.00 saakka sekä viikonloppuisin. Ajankohtaisista asioista tiedotamme seuran infokirjeessä.

PADEL KILPAPELAAJAT

LTS tarjoaa kilpapelaajille seuran, jonka alla kilpailla mm. liiton alaisissa kansallisissa ja sarjapadelissa sekä seuran sisäisissä kilpailuissa. Hyvien kehittymismahdollisuuksien ja kiinnostavien tapahtumien lisäksi jäsenet saavat alennuksen Padel Unon irtovuoroihin ja pro shopiin.

LTS Padelin ja Padel Unon yhteystyössä harrastajille ja kilpapelaajille on tarjolla ammattimaista, pelaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityä valmennusta.