Tennishallin ohjeet

Ohjeet ja hinnat

Arvoisa asiakkaamme, uuden Tennishallin käyttäjä

Kiitokset siitä, että olet tullut asiakkaaksemme ja olemme saaneet uuden hallin hyvään käyttöön.  Ohessa laitamme joitakin hallin käyttöön liittyviä asioita tiedoksenne.

Vakiovuorot

Vakiovuoroista tehdään sopimus vuoron haltijan ja Lappeenrannan Urheilutalo Oy:n välille. Vakiovuorosopimuksen tekijä saa varausjärjestelmästä itselleen ovikoodin, jonka avulla hän ja kanssapelaajat pääsevät halliin noin 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Lisäksi jokaiselle sopimuksen tekijälle toimitetaan sähköpostitse pankin viitenumero, jolla hän voi maksaa vuoron aina pelikuukauden viimeiseen päivään mennessä. Mikäli maksua ei ole tullut tuohon eräpäivään mennessä, lähettää Urheilutalo laskun käytetyistä vuoroista lisäten laskuun 2 € laskutuslisän. Käyttämätön pelivuoro voidaan laittaa myyntiin varausjärjestelmässä, mutta jos sille ei löydy käyttöä, säilyy maksuvelvollisuus vuoron haltijalla. Vuorojärjestelmää koskevissa asioissa yhdyshenkilönä toimii Reijo Kolehmainen, 040-5486360. Häneltä voi myös tiedustella vakiovuoroja.

Irtotunnit

Irtotunnit varataan käyttämällä Lappeenrannan Tennisseuran nettisivujen kautta löytyvää varausjärjestelmän linkkiä. Varausjärjestelmä antaa varaajalle ovikoodin, ellei hänellä ole vakiovuorosopimusta. Vakiovuorolaiset käyttävät saamaansa ovikoodia myös irtotunneilla. Ongelmatilanteissa apua saa Reijo Kolehmaiselta.

Sarjaottelut

Erilaisten sarjaotteluiden pelaaminen pyritään keskittämään viikonlopuille. Myös muina aikoina arkipäivisin ja viikonloppuisin on mahdollista järjestää otteluja. Tuolloin asiasta on sovittava vakiovuorolaisten kanssa. Sarjaotteluun varattujen vuorojen maksuista vastaa joukkueen kapteeni siten, että yhden tunnin sopimushinta on 16 € eli 6 tuntia tekee 96 € ja 8 tuntia vastaavasti 128 €. Sarjaotteluiden yhteydessä saunan käyttö on sallittu veloituksetta.

Saunan käyttö

Hallin kolmannen pukuhuoneen yhteyteen on rakennettu saunatila. Saunan käytöstä peritään kertamaksu 5€ lämmityskerralta. Varaukset merkitään saunavihkoon. Tarkoituksena on välttää turhaa sauna lämmittämistä. Saunaa käytettäessä on huomioitava, että pukuhuoneen ovi hallitilaan on pidettävä suljettuna, ettei automaattinen palohälytys mene päälle! Sarjaotteluiden ym. tapahtumien yhteydessä saunamaksua ei peritä.

Hinnoittelu

Tennistuntien hinnoittelu on porrastettu kolmeen luokkaan.

- Arkipäivinä klo 05.30 – 14.30 vakiovuoro 16 € irtotunti 18 €

- Arkipäivinä klo 14.30 – 21.30 vakiovuoro 24 € irtotunti 26 €

- Arkipäivinä klo 21.30 – 23.30 vakiovuoro 16 € irtotunti 18 €

- lauantaisin ja sunnuntaisin vakiovuoro 20 € irtotunti 22 €

Siivous

Tennishallin kenttäalueen siivous tehdään omin voimin eli seuran aktiivipelaajat ja juniorien vanhemmat vastaavat siivouksesta. Olkaamme kaikki mahdollisimman siistejä, ettemme kuormita vapaaehtoisia turhan takia. Sosiaalitilojen siivous tehdään ulkopuolisen yrityksen toimesta kerran viikossa. Alkuvaiheessa tuore kenttä kuluttaa voimakkaasti palloja sekä kenkiä, joten myös siivottavaa riittää.

Kengät

Tennishallin sisääntuloaulaan on laitettu kenkäteline, johon ulkokengät pitää jättää ennen hallin puolelle menoa! Ylätasanteelle voi mennä siisteillä ulkokengillä. Tällä tavalla pidämme sosiaalitilat ja myös kentät puhtaampina.

Kentät

Kentät on päällystetty Green Set-materiaalilla, jota käytetään maailman suurimmissa tenniksen sisähalliturnauksissa ja mm. US-Openissa. Alustana on 4 mm kumimatto, jonka päälle on vedetty useita kerroksia maalia, joka sisältää kitkan parantamiseksi kvartsikiteitä. Pinnan kuluessa kitka vähenee ja kenttä muuttuu hiukan nopeammaksi ja samalla pallojen ja kenkien kuluminen helpottuu.

Mahtavaa tenniskautta toivottaen
Lappeenrannan Urheilutalo Oy