Tennisseuran jäsenyys

Muistathan hoitaa LTS:n jäsenmaksuasian kuntoon!
Seuran toimintaan osallistuminen (valmennus) sekä seuran edustaminen kisoissa edellyttää seuran jäsenmaksun maksamista. Ilman jäsenmaksuja seura ei voi toimia.

Vuosikokous on 15.3.2017 vahvistanut seuraavat jäsenmaksut vuodelle 2017:
Aikuiset 50 €,
juniorit 30 € (alle 18v)
ja perhejäsenmaksu 70 €.

Jäsenmaksu maksetaan Lappeenrannan tennisseuran tilille FI60 4108 0010 2180 58 viitenumerolla 1009.
Ilmoita maksun selitekenttään lisäksi: 1) osoitetiedot, 2) syntymäaikasi, 3) sähköpostisoite, ja 4) muut perheen jäsenet (perhejäsenyys).
Vaihtoehtoisesti toimita yhteystietosi seuran sihteerille sähköpostilla Näytä piilotettu yhteystieto.

Jäsenetuna pelaat edullisemmin Kimpisen ja Partekin kentillä sekä saat jäsenalennuksia Intersport Myllymäestä ja Urheilu Koskimiehestä.

TIEDOKSI: Jäsenmaksut tarkistetaan kaikilta, jotka pelaavat Kimpisessä, Partekilla tai erilaisissa sarjoissa.