Toiminnot

Syyskauden valmennukset

Syyskauden 2021 valmennukseen ilmoittautuminen käynnissä

Lappeenrannan tennisseuran tennisvalmennukset alkavat maanantaina 23. elokuuta. Ohjattua tennisvalmennusta on tarjolla kaikenikäisille pelikokemuksesta ja tasosta riippumatta. Lisätietoja valmennuksesta antaa Risto Soukka (p. 045 612 1550, Näytä piilotettu yhteystieto). Syyskausi päättyy perjantaina 17.12.21. 

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU SEURAN NETTISIVUILLA OSOITTEESSA
www.lappeenrannantennisseura.fi. Ilmoittautumiset to 10.8.2021 mennessä. Sisaralennus -20% samassa taloudessa asuvasta alaikäisestä lapsesta. 

Syyskauden valmennusryhmät jatkavat automaattisesti ilman ilmoittautumista kevätkaudella. Mikäli pelaaja ei jatka valmennuksia kevätkaudella, niin siitä on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla (Näytä piilotettu yhteystieto) viimeistään 15.12.2021. 


Junioriryhmät ja miditennisryhmät (4-6 pelaajaa)

           1*1h                                  230€/syyskausi
           2*1h                                  440€/syyskausi
           3*1h                                  650€/syyskausi 
           4*1h                                  840€/syyskausi  


Miditenniksessä harjoittelu tapahtuu oikealla tennisverkolla, mutta lyhyemmällä kentällä ja hitaammilla palloilla. Ryhmä tarkoitettu 8-11v.


Minitennisryhmä 4-9 vuotiaat, yli neljä pelaajaa

           1*1h                                  110€/syyskausi                                           
           2*1h                                  215€/syyskausi                                                  
Minitenniksessä harjoittelu tapahtuu minitenniskentällä ja -verkolla (noin sulkapallokentän kokoinen) ja se soveltuu sekä tennisharrastusta aloittaville pelaajille että pelaajille, jotka jo kykenevät pelaamaan ja pallottelemaan harjoituskavereidensa kanssa täysimittaisella minitenniskentällä. Myös miditenniksessä käytetään hitaampia palloja. Mailoja on lainattavissa rajallinen määrä, joten säännölliseen harjoitteluun tulee olla oma maila.


Aikuisryhmät (tavoitteellinen ryhmäkoko 4 pelaajaa yhdellä kentällä)

           1*1h                                  300 €/syyskausi
           1*1,5h                               435€/syyskausi
           2*1h                                  590€/syyskausi

HUOM! harjoituksia ei järjestetä syysloman aikana
25.10.-31.10.21 eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.
 

Yleiset valmennuksen ehdot


1.MAKSUT

Uudessa ryhmässä aloittavat pelaajat voivat kokeilla yhden viikon lajia sitoutumatta koko kausimaksuun. Viikon kokeilun jälkeen pelaaja sitoutuu koko kaudeksi kerrallaan. Maksut ovat kausimaksuja. Kausimaksu on mahdollista maksaa kuukausierissä. Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä kuinka monta kertaa hän on osallistunut harjoituksiin. Päteviä syitä kauden keskeyttämiseen ovat muutto eri paikkakunnalle, pitkäaikainen sairaus tai vamma. Näissä tapauksissa pelaaja sitoutuu maksamaan 50% käyttämättä jääneen ajan kausimaksusta. 

2. JÄSENYYS

Osallistuakseen valmennustoimintaan pelaajan on oltava Lappeenrannan tennisseuran jäsen. Lisätietoa jäseneksi liittymiseen linkistä www.lappeenrannantennisseura.fi/

3. SAIRAUS JA LOUKKAANTUMISET

Pitkä-aikaisesta sairastumisesta tai loukkaantumisesta on tehtävä välittömästi ilmoitus valmentajalle.

4. VAKUUTUSTURVA

Seura ei vakuuta pelaajia, jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan

5. HARJOITUS POISSAOLOT / KORVAAVAT HARJOITUKSET

Seura ei ole velvollinen korvaamaan väliin jääneitä harjoituksia. Kuitenkin jos pelaaja ilmoittaa poissaolostaan valmentajalle viimeistään vuorokautta ennen poissaoloaan voi valmentaja kutsua pelaajan "korvaavalle" vapaalle paikalle. Ensisijaisesti korvaava harjoitus pyritään järjestämään toisessa samantasoisessa ryhmässä, joka sovitaan etu