Toiminnot

Kevätkauden valmennukseen ilmoittautuminen käynnissä

6.12.2017 16:00 - 6.12.2017 17:00

Lappeenrannan tennisseuran tennisvalmennukset jatkuvat heti tammikuussa ja uusien pelaajien ilmoittautumisia otetaan vastaan. Ohjattua tennisvalmennusta on tarjolla kaikenikäisille pelikokemuksesta ja tasosta riippumatta. Lisätietoja valmennuksista antaa päävalmentaja Leevi Karhula, p. 040 542 0852. Kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.18 ja päättyy perjantaina 27.5.18.

Lähtöoletuksena on, että ryhmät jatkavat syyskauden kokoonpanoissa ja ajankohtana. 

Junioriryhmät ja miditennisryhmät (tavoitteellinen ryhmäkoko 4-6 pelaajaa yhdellä kentällä)
 
1*1h 220 €/syyskausi 
                                 
2*1h 420 €/syyskausi
                                  
3*1h 620 €/syyskausi                              
     
Miditenniksessä harjoittelu tapahtuu oikealla tennisverkolla, mutta lyhyemmällä kentällä ja   hitaammilla palloilla. Ryhmä tarkoitettu 8-11v.

Minitennisryhmä 4-9 vuotiaat, yli neljä pelaajaa

1*1h 105 €/syyskausi

2*1h 200 €/syyskausi

Lisäksi minitennisryhmä (tavoitteellinen ryhmäkoko 4-6 pelaajaa yhdellä kentällä)
 
1*1h 220 €/syyskausi 
 
Minitenniksessä harjoittelu tapahtuu minitenniskentällä ja -verkolla (noin sulkapallokentän kokoinen) ja se soveltuu sekä tennisharrastusta aloittaville pelaajille että pelaajille, jotka jo kykenevät pelaamaan ja pallottelemaan harjoituskavereidensa kanssa täysimittaisella minitenniskentällä. Myös miditenniksessä käytetään hitaampia palloja. Mailoja on lainattavissa rajallinen määrä, joten säännölliseen harjoitteluun tulee olla oma maila.

Aikuisryhmät (tavoitteellinen ryhmäkoko 4 pelaajaa yhdellä kentällä)

1*1,5h 420 €/syyskausi
 
1*1h 290 €/syyskausi
 
HUOM! päivät jolloin harjoituksia ei järjestetä:

26.2.18 - 2.3.18 Hiihtoloma

Myöskään päivinä 30.3., 1.4., 2.4., 1.5. ja 10.5. harjoituksia ei pidetä.

Avaa ilmoittautumiskaavake tästä.


Yleiset valmennuksen ehdot

1. MAKSUT
Uudessa ryhmässä aloittavat pelaajat voivat kokeilla yhden viikon lajia sitoutumatta koko kausimaksuun. Viikon kokeilun jälkeen pelaaja sitoutuu koko kaudeksi kerrallaan. Maksut ovat kausimaksuja. Kausimaksu on mahdollista maksaa kuukausierissä. Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä kuinka monta kertaa hän on osallistunut harjoituksiin. Päteviä syitä kauden keskeyttämiseen ovat muutto eri paikkakunnalle, pitkäaikainen sairaus tai vamma.

2. JÄSENYYS
Osallistuakseen valmennustoimintaan pelaajan on oltava Lappeenrannan tennisseuran jäsen. Lisätietoa jäseneksi liittymiseen linkistä www.lappeenrannantennisseura.fi/

3. SAIRAUS JA LOUKKAANTUMISET
Pitkä-aikaisesta sairastumisesta tai loukkaantumisesta on tehtävä välittömästi ilmoitus valmentajalle.

4. VAKUUTUSTURVA
Seura ei vakuuta pelaajia, jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan

5. HARJOITUS POISSAOLOT / KORVAAVAT HARJOITUKSET
Seura ei ole velvollinen korvaamaan väliin jääneitä harjoituksia. Kuitenkin jos pelaaja ilmoittaa poissaolostaan valmentajalle viimeistään vuorokautta ennen poissaoloaan voi valmentaja kutsua pelaajan "korvaavalle" vapaalle paikalle. Ensisijaisesti korvaava harjoitus pyritään järjestämään toisessa samantasoisessa ryhmässä, joka sovitaan etukäteen valmentajan kanssa.